Let slibning af gulve og trapper

Let slibning af gulve

En let slibning eller overfladeslibning er når man renser i overfladen, for at den nye behandling kan binde til den eksisterende. Dette gøres normalt på gulve, som står rimelig pæne i overfladen. Det vil sige, at gulvet kun har mindre ridser i overfladen. Så kan en let slibning gøre en forskel.  

Har gulvet større skader, som f.eks. dybe ridser eller misfarvninger, så er det nødvendigt med en fuld afslibning af gulvet og en ny behandling. 

Er du i tvivl om dine gulve kan nøjes med en let slibning, så kontakt os for nærmere besigtigelse.  

Let slibning af trapper

Let slibnings processen er den samme for trapper, som ved på gulve. 

Trapperne skal stå rimelige pæne i overfladen, før at en let slibning kan gøre hele arbejdet. En let slibning sliber kun let i overfladen og sørger for at den nye behandling binder

Hvis din trappe har misfarvninger på midten af trinnene, hvor de for det meste bliver betrådt er en let slibning ikke nok. Derfor vil en fuld afslibning af trapperne være nødvendig for at få en ensartet overflade igen.

Det er en billig måde, at forny trappernes udseende på med en omgang let slibning.  

Er du i tvivl om dine trapper kan nøjes med en let slibning, kan du altid sende os et par billeder af din trappe på info@primogulve.dk og så kan vi ud fra billedet vejlede dig. 

 

Primogulve tilbyder også:

HOS PRIMO GULVE SØRGER VI FOR AT DIT GULV FÅR DEN RIGTIGE BEHANDLING

Vi tilbyder gulvafslibning af alle træsorter samt alle former for behandling (lud, lak, olie, hvidpigmentering) samt vedligeholdelse af gulve.
Vi tager os af alt inden for boliger, kontorer, sportshaller, skoler, trapper, institutioner, centrer m.m.