Afslibning af massive bordplader

Afslibning af massive køkkenbordplader og andre typer massive borde.

Ser din bordplade lidt træt ud, så fortvivl ej. Den kan nemlig sagtens komme til, at se fantastisk ud igen.

Bordplader udsættes dagligt for slid og slidtage, hvilket kan gøre at bordpladen med tiden vil se lidt falmet ud. 

Men bare rolig, den skal ikke skiftes ud af den grund. En afslibning samt den rette behandling, kan få din bordplade til at fremstå som ny igen. 

Vi afsliber alle former og typer af massive bordplader og borde. Det kan f.eks. være en køkkenbordplade, spisebord, sofabord m.m. 

Vi er stolte af at vi som nogle at de eneste i Danmark, kan tilbyde økologisk bordpladeolie, som behandling på bordplader, spiseborde, sofaborde m.m. Dette er der stor efterspørgsel for, idet at man dagligt er i kontakt med fødevare på bordpladen.  

Der skal dog tages forbehold for at behandlingen er længere tid om at tørre end ved vores andre miljøvenlige produkter som vi benytter. 

Vi kan også tilbyde behandling med Junkers og Triptrap. 

Du får også den rette rådgivning i hvordan du efterfølgende bedst vedligeholder din massive køkkenbordplade, spisebord, sofabord m.m. så det kan få så langt liv som muligt. 

Er du i tvivl om din køkken bordplade kan afslibes og få et nyt liv, så ring til os på 41 12 68 22 og så vi kan komme ud til dig med den rette vejledning.

 

Primogulve tilbyder også:

HOS PRIMO GULVE SØRGER VI FOR AT DIT GULV FÅR DEN RIGTIGE BEHANDLING

Vi tilbyder gulvafslibning af alle træsorter samt alle former for behandling (lud, lak, olie, hvidpigmentering) samt vedligeholdelse af gulve.
Vi tager os af alt inden for boliger, kontorer, sportshaller, skoler, trapper, institutioner, centrer m.m.