Afhøvling af gulve

Gamle knirkende, lidt ujævne trægulve giver husets karakter. Så hvis du har gamle skadede og skæve plankegulve vil afhøvling af gulvet være en nødvendighed for et flot resultat.

Afhøvling af et gammelt plankegulv kan kun anbefales, hvis plankegulvet er meget ujævnt, bølgende eller plettet med spartel og lim. Da en afhøvling er en meget grovere proces, vil det fjerne 2-5 mm i overfladen end ved en normal afslibning.

Afhøvling foretages kun på massive plankegulve, da andre gulvtyper vil tage skade af denne maskine. En afhøvling fortages med en valse, som er fyldt med små klinger, som høvler det øverste af trægulvet af. Hvor derimod gulvslibning fortages med sandpapir.

Efter afhøvling op startes processen med afslibning for, at give gulvet en jævn og glat overflade. Når dette er udført påføres den ønskede behandling, for at lukke gulvets overflade og igen skabe et levende og flot gulv.

Gulvafhøvling bør foretages af professionelle fagmænd. Hvis man får brugt maskingen forkert, eller ikke kan håndtere den korrekt, kan dette få kedelige konsekvenser, og i værste tilfælde betyde at man skal have et helt nyt gulv.

Er du i tvivl om dit gulv skal afhøvles eller kan nøjes med almindelig gulvafslibning, så kontakt os gerne på 41 12 68 22, og så kan en af vores eksperter komme ud og bese gulvet helt uforpligtende. 

 

Primogulve tilbyder også:

HOS PRIMO GULVE SØRGER VI FOR AT DIT GULV FÅR DEN RIGTIGE BEHANDLING

Vi tilbyder gulvafslibning af alle træsorter samt alle former for behandling (lud, lak, olie, hvidpigmentering) samt vedligeholdelse af gulve.
Vi tager os af alt inden for boliger, kontorer, sportshaller, skoler, trapper, institutioner, centrer m.m.