Gulvafslibning Sjælland

Hos Primo Gulve & Ejendomsservice tilbyder vi gulvafslibning på Sjælland - vi dækker altså alt fra København til Korsør. Lad os spare dig for de dyre omkostninger ved et nyt gulv ved at give dit nuværende gulv en forskønnende overhaling.

Hvad er dine muligheder?

  • Gulvafslibning af alle træsorter

  • Lakering og oliering for optimal bevarelse

  • Efterfølgende vedligehold og rådgivning herom

  • Tilbud til både privat og erhverv

En gulvafslibning på Sjælland kan være den prik over i’et, der mangler, før dit hjem føles helt som hjem igen. Mange typer træ mørknes over tid, og en stor fordel ved gulvafslibning er, at denne mørke farve forvandles til den oprindelige lyse på træet - udover den åbenlyse fordel, at gulvafslibning er markant billigere end at lægge nyt gulv.

Aftaler til både hjemmet og erhverv

Vi har løsninger til både den mindre omgang i hjemmet samt de 500 kvadratmeter trægulv, der er på kontoret. Vil du undgå splinter i fødderne derhjemme, eller vil du præsentere virksomheden godt over for nye kunder? Primo Gulve & Ejendomsservice tilbyder dig en komplet løsning.

Vi hjælper også til på skoler, institutioner, sportshaller og centre, der ønsker fornyelse af overfladerne.

Uforpligtende tilbud på gulvafslibning på Sjælland

Vil du være den næste i rækken af tilfredse kunder? Kontakt os i dag på 41 12 68 22 og få mere at vide om gulvafslibning Frederiksberg eller Næstved.

HOS PRIMO GULVE SØRGER VI FOR AT DIT GULV FÅR DEN RIGTIGE BEHANDLING

Vi tilbyder gulvafslibning af alle træsorter samt alle former for behandling (lud, lak, olie, hvidpigmentering) samt vedligeholdelse af gulve.
Vi tager os af alt inden for boliger, kontorer, sportshaller, skoler, trapper, institutioner, centrer m.m.