Gulvafslibning Fyn

Er dine trægulve ved at være slidte og triste at se på? Så kan du få dem til at se ud som nye igen med en gulvafslibning.

Hos Primo Gulve & Ejendomsservice har vi specialiseret os i gulvafslibning på Fyn og andre steder i landet. Vi tager os af alt, hvad der har med trægulve og gulvbehandling at gøre, og vi kan hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du får dine gulve til at tage sig bedst muligt ud. Vores kunder består af alt fra private boligejere til erhvervsdrivende, der har brug for hjælp til gulvafslibning på Fyn på skoler, i butikker eller på kontorer.

Vi tilbyder

  • Gulvafslibning og gulvafhøvling

  • Gulvbehandling af alle træsorter

  • Behandling med lud, lak, olie eller andet

  • Øvrige former for vedligeholdelse af gulve

Gulvafslibning på Fyn - du får en færdig og professionel løsning

Vi ved, hvad der skal til for at få dine trægulve til at se ud som nye igen. Vi har været inden for branchen i mange år, og der er ikke den type af gulv, som vi ikke har givet en overhaling. Du kan stole på, at du er i trygge og professionelle hænder hos din gulvspecialist.

Det gælder både, hvis du gerne vil hyre os til en mindre opgave med gulvafslibning på Fyn i et privat hjem, eller du har brug for hjælp til en større opgave med eksempelvis behandling af gulve i et indkøbscenter eller på en skole.  

Kontakt din gulvspecialist allerede i dag

Du er velkommen til at kontakte os for at få et tilbud. Ring på telefon 41 12 68 22 eller skriv til os på info@primogulve.dk og hør mere om gulvafslibning Odense.

HOS PRIMO GULVE SØRGER VI FOR AT DIT GULV FÅR DEN RIGTIGE BEHANDLING

Vi tilbyder gulvafslibning af alle træsorter samt alle former for behandling (lud, lak, olie, hvidpigmentering) samt vedligeholdelse af gulve.
Vi tager os af alt inden for boliger, kontorer, sportshaller, skoler, trapper, institutioner, centrer m.m.