Gulvafslibning Slagelse

Mangler du hjælp fra en gulvekspert til gulvafslibning i Slagelse?

Med vores hjælp kan du få det absolut bedste frem i dine trægulve. Hos Primo Gulve & Ejendomsservice tilbyder vi alle former for behandling af trægulve. Vi henvender os både til private boligejere samt erhvervsdrivende, der har brug for hjælp til større gulvprojekter i haller, på kontorer eller i butikscentre. Er du på jagt efter et godt tilbud på gulvafslibning i Slagelse, er du landet det helt rigtige sted.

Alt inden for gulvbehandling

  • Gulvafslibning til private og erhverv

  • Vedligeholdelse af gulve

  • Gulvbehandling i alle afskygninger

  • Behandling med lud, lak, olie, hvidpigmentering eller andet

  • Professionel rådgivning

Gulvafslibning i Slagelse - når du vil være sikker på et godt resultat

Vi sørger for, at dine gulve tager sig godt ud, og at de kommer til at se ud præcis, som du ønsker. Vi tager gerne en snak med dig om, hvordan vi får det bedste frem i dine gulve, og så sørger vi for, at dine gulve får den bedst mulige og mest professionelle behandling. Vi er eksperter i gulve, og vi er stolte af at kunne tilbyde dig hjælp til gulvafslibning i Slagelse og andre dele af landet.

 

Giv os et kald

Vi hører gerne fra dig og udarbejder altid gerne et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på telefon 41 12 68 22 eller skrive til os på info@primogulve.dk. Du kan også få hjælp til gulvafslibning Østerbro.

HOS PRIMO GULVE SØRGER VI FOR AT DIT GULV FÅR DEN RIGTIGE BEHANDLING

Vi tilbyder gulvafslibning af alle træsorter samt alle former for behandling (lud, lak, olie, hvidpigmentering) samt vedligeholdelse af gulve.
Vi tager os af alt inden for boliger, kontorer, sportshaller, skoler, trapper, institutioner, centrer m.m.