Gulvafslibning Roskilde

Har du en bolig eller et kontor, der har brug for gulvafslibning i Roskilde? Hos Primo Gulve & Ejendomsservice er vi eksperter i gulvafslibning og generelt alt det arbejde, der foreligger trægulve - uanset om det er til privat eller erhverv.

Vores services

  • Afslibning af alle typer trægulve

  • Efterfølgende behandling, inklusiv lak og olie

  • Hjælp til vedligehold af gulve

Med en gulvafslibning i Roskilde fjernes cirka 1 mm af det øverste lag af trægulvet. Dette er med til at fjerne skrammer og mærker, der er kommet til de seneste år, og dit gulv vil fremstå som mere eller mindre nyt. Når gulvet er blevet slebet, behandler vi det behørigt med enten lak eller olie.  

Hvem henvender vi os til?

Primo Gulve & Ejendomsservice er til både familien i boligen med det store, efterhånden mærkede trægulv, der har brug for en afslibning, og erhverv, skoler, sportshaller og institutioner med store træoverflader, som bruges mere end flittigt.

En afslibning af gulvet giver ofte samme visuelle resultat som et nyt gulv - forskellen ligger bare i prisen, der er markant billigere.

 

Nysgerrig på gulvafslibning i Roskilde?

Kom i kontakt med os i dag på 41 12 68 22 og lad os give dig et overblik over, hvad dine muligheder er for gulvafslibning i Roskilde. Du kan også få hjælp til gulvafslibning Frederiksberg.

HOS PRIMO GULVE SØRGER VI FOR AT DIT GULV FÅR DEN RIGTIGE BEHANDLING

Vi tilbyder gulvafslibning af alle træsorter samt alle former for behandling (lud, lak, olie, hvidpigmentering) samt vedligeholdelse af gulve.
Vi tager os af alt inden for boliger, kontorer, sportshaller, skoler, trapper, institutioner, centrer m.m.