Gulvafslibning Østerbro

Overvejer du at få professionel hjælp fra en gulvekspert til gulvafslibning på Østerbro? Så behøver du ikke at lede længere.

Gulvafslibning er en af vores kernekompetencer hos Primo Gulve & Ejendomsservice. Vi tilbyder vores gulvydelser til både private og erhvervsdrivende, og der er ingen opgave, der er hverken for stor eller for lille til os. Hvad enten du gerne vil have, at vi rykker ind i din stue for at ordne dit gulv, eller du efterspørger en gulvmand, der kan fikse gulvene på dit kontor, står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder gulvafslibning på Østerbro og den resterende del af København.

Vi får det bedste frem i dine gulve

Med årelang erfaring inden for vores felt kan vi rådgive dig, når det kommer til hvilken behandling, der vil kunne få dine gulve til at se ud som nye. Vi tilbyder ikke alene gulvafslibning på Østerbro, men vi behandler også gerne dine gulve med lak, olie, hvidpigmentering eller andet, og vi hjælper dig også gerne med at vedligeholde dine gulve, så de bliver ved med at fremstå pæne.

Tilbud på gulvafslibning på Østerbro

Har du spørgsmål til vores ydelser eller priser? Eller vil du gerne tale med en professionel om dine gulve? Giv os et kald på telefon 41 12 68 22 eller send en mail til info@primogulve.dk. Du kan også få hjælp til gulvafslibning Slagelse.

HOS PRIMO GULVE SØRGER VI FOR AT DIT GULV FÅR DEN RIGTIGE BEHANDLING

Vi tilbyder gulvafslibning af alle træsorter samt alle former for behandling (lud, lak, olie, hvidpigmentering) samt vedligeholdelse af gulve.
Vi tager os af alt inden for boliger, kontorer, sportshaller, skoler, trapper, institutioner, centrer m.m.