Gulvafslibning Odense

Trænger dine gulve til en kærlig hånd? Så er du landet det helt rette sted.

Hos Primo Gulve & Ejendomsservice henvender vi os til både private kunder og erhvervskunder, der gerne vil give deres gulve nyt liv. Vi tilbyder gulvafslibning i Odense og omegn, og der er ikke den type af træ, som vi ikke er eksperter i at behandle. Udover gulvafslibning hjælper vi også gerne med forskellige typer af gulvbehandling og vedligeholdelse af gulve.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

  • Gulvafslibning af alle træsorter

  • Ludbehandling

  • Lakbehandling

  • Oliebehandling

  • Hvidpigmentering

  • Øvrig vedligeholdelse af gulve

Derfor skal du vælge os til gulvafslibning i Odense

Vi har mange års erfaring med gulvafslibning og gulvbehandling, og vi ser det som vores vigtigste opgave at få dine gulve til at se ud som nye. Vi kan tilbyde dig en professionel løsning, uanset om du henvender dig til os, fordi du gerne vil forskønne dine gulve i din private bolig, eller du gerne vil have renoveret gulvene i din kontorbygning.

Kontakt os for et godt tilbud på gulvafslibning

Overvejer du at få en professionel til at stå for gulvafslibning i Odense? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon 41 12 68 22 i vores åbningstid eller send os en mail på info@primogulve.dk.

Kontakt os idag

HOS PRIMO GULVE SØRGER VI FOR AT DIT GULV FÅR DEN RIGTIGE BEHANDLING

Vi tilbyder gulvafslibning af alle træsorter samt alle former for behandling (lud, lak, olie, hvidpigmentering) samt vedligeholdelse af gulve.
Vi tager os af alt inden for boliger, kontorer, sportshaller, skoler, trapper, institutioner, centrer m.m.