Gulvafslibning Næstved

Drømmer du også om det lyse gulv, som du oprindeligt købte? Mange gulve bliver mørkere med tiden, men en afslibning af gulvet kan ændre farven tilbage igen. Hos Primo Gulve & Ejendomsservice har vi totalløsninger til både privat og erhverv, hvis du ønsker gulvafslibning i Næstved eller omegn.

Oversigt over ydelser

  • Afslibning af alle typer af trægulv

  • Passende lakering eller oliering

  • Vedligehold efter aftale

  • Løsninger til privat, erhverv og institutioner

Gulvafslibning i Næstved indebærer mere end bare selve afslibningen. Det er afgørende at efterbehandle korrekt, så gulvet holder så længe som muligt. Herefter er vedligehold også vigtigt, da mange træsorter er sarte og vil blive påvirket over tid. Vi giver gerne gode råd med på vejen i forhold til, hvordan du bedst holder dit gulv i topform.

Frisk bolig eller kontor op med gulvafslibning i Næstved

Har du gået med tanker om endelig at gøre noget ved gulvet hjemme i stuen eller på kontoret, men har prisen sat en stopper for drømmen om nyt gulv? Gulvafslibning kan give mere eller mindre samme resultat som et nyt gulv, da farverne ændres helt, og overfladen jævnes - og så er det markant billigere.

Tilbud fra professionelle hænder

Interesseret? Få mere at vide om dine muligheder for gulvafslibning i Næstved allerede i dag på 41 12 68 22. Du kan også få hjælp til gulvafslibning Hillerød.

HOS PRIMO GULVE SØRGER VI FOR AT DIT GULV FÅR DEN RIGTIGE BEHANDLING

Vi tilbyder gulvafslibning af alle træsorter samt alle former for behandling (lud, lak, olie, hvidpigmentering) samt vedligeholdelse af gulve.
Vi tager os af alt inden for boliger, kontorer, sportshaller, skoler, trapper, institutioner, centrer m.m.