Gulvafslibning Køge

Er du på jagt efter en professionel og erfaren gulvmand, der kan hjælpe dig med gulvafslibning i Køge?

Med vores hjælp bliver dit gulv som nyt. Hos Primo Gulve & Ejendomsservice er der ikke den opgave med gulvbehandling eller gulvafslibning i Køge, som vi ikke gerne kaster os over. Vi hører gerne fra dig, hvad enten du har brug for vores hjælp til en mindre opgave i dit hjem, eller du har en større opgave i erhvervsøjemed, som du har brug for professionel hjælp til. Vi tilbyder gulvafslibning i Køge, men opererer også i andre dele af landet.

Gulvafslibning i Køge - når kun det bedste er godt nok

Hos os er du garanteret en professionel behandling af dit gulv. Vi har en stor faglig viden inden for vores fag, og vi har hjulpet mange kunder gennem årenes løb med både mindre og større opgaver. Gulve er vores ekspertområde, og du kan være helt sikker på, at du får en professionel og fagligt baseret rådgivning hos os. Vi tilbyder en professionel gulvløsning til både privatkunder og erhvervskunder, og du kan være helt sikker på, at dit gulv er i trygge hænder hos os.

Skal vi give dine gulve en grundig overhaling?

Vil du gerne vide mere om vores priser? Eller de typer af gulvbehandling, som vi kan tilbyde dig? Så hører vi altid gerne fra dig. Kontakt os på telefon 41 12 68 22 eller send en mail til info@primogulve.dk. Du kan også få hjælp til gulvafslibning Holbæk.

HOS PRIMO GULVE SØRGER VI FOR AT DIT GULV FÅR DEN RIGTIGE BEHANDLING

Vi tilbyder gulvafslibning af alle træsorter samt alle former for behandling (lud, lak, olie, hvidpigmentering) samt vedligeholdelse af gulve.
Vi tager os af alt inden for boliger, kontorer, sportshaller, skoler, trapper, institutioner, centrer m.m.