Gulvafslibning København

Søger du gulvafslibning i København eller omegn? Hos Primo Gulve & Ejendomsservice tilbyder vi gulvafslibning samt efterfølgende behandling og vedligeholdelse til både privat og erhverv. Med gulvafslibning i København kan du komme de efterhånden slidte og nedtrådte overflader af træ til livs.

 

Vores ydelser

  • Gulvafslibning

  • Olie- og lakbehandlinger

  • Hvidpigmentering

  • Andre opgaver vedrørende gulve

Hos Primo Gulve & Ejendomsservice kan vi hjælpe med afslibning af alle træsorter, og vi behandler med lud, lak, olie eller hvidpigmentering alt efter, hvad der er bedst egnet i din situation. Vi rådgiver gerne om, hvad den bedste løsning er baseret på, hvilken træsort du har, og hvor omfattende projektet er, så du kan finde den bedste økonomiske og kvalitetsmæssige løsning.

Løsninger inden for privat og erhverv

Vi tilbyder gulvafslibning i København for private, der ønsker at give hjemmet en overhaling, så du igen kan invitere gæster med god samvittighed, samtidig med at hunden ikke skal bekymre sig om splinter i poterne.

Derudover tilbyder vi også slibning som erhvervsaftale til skoler, centre, sportshaller og institutioner, der vil holde et anstændigt look og levere et godt indtryk. Det samme gælder naturligvis kontorer, hvor det professionelle førstegangsindtryk for nye kunder kan være altafgørende for en aftale.

Få uforpligtende tilbud på gulvafslibning i København

Kontakt os i dag på 41 12 68 22 og hør nærmere om dine muligheder for gulvafslibning med forskellige tilvalgsydelser. Du kan også få hjælp til gulvafslibning Amager.

HOS PRIMO GULVE SØRGER VI FOR AT DIT GULV FÅR DEN RIGTIGE BEHANDLING

Vi tilbyder gulvafslibning af alle træsorter samt alle former for behandling (lud, lak, olie, hvidpigmentering) samt vedligeholdelse af gulve.
Vi tager os af alt inden for boliger, kontorer, sportshaller, skoler, trapper, institutioner, centrer m.m.