Gulvafslibning Kalundborg

Søger du en professionel gulvspecialist, der kan hjælpe dig med gulvafslibning i Kalundborg?

Hos Primo Gulve & Ejendomsservice har vi specialiseret os i vedligehold og behandling af gulve. Hvad enten du har brug for hjælp til en mindre opgave med at få slebet dine gulve ned i din private bolig, eller du har en større opgave, som du skal have løst med behandling af gulve i en kontorbygning, i en institution eller i et andet erhvervsøjemed, står vi til rådighed. Vi hører altid gerne fra dig, hvis du søger en professionel løsning inden for gulvafslibning i Kalundborg.

Hvilke ydelser kan vi tilbyde dig?

  • Gulvafslibning i alle afskygninger

  • Behandling af trægulve

  • Lakbehandling, ludbehandling, oliebehandling eller andet

  • Vedligehold og lakering af gulve i alle træsorter

Din ekspert i gulvafslibning i Kalundborg

år vi kalder os selv for gulveksperter, mener vi det. Takket være vores mange års erfaring inden for branchen har vi prøvet kræfter med alle former for gulvbehandling. Vi ved, hvad der skal til for at få det bedste frem i dit trægulv, og vi står altid klar med professionel rådgivning.

Vil du gerne have et tilbud på gulvafslibning?

Har du spørgsmål til vores gulvafslibning i Kalundborg? Eller vil du gerne indhente et tilbud? Giv os et kald på 41 12 68 22 eller send en mail til os på info@primogulve.dk. Du kan også få hjælp til gulvafslibning Helsingør.

HOS PRIMO GULVE SØRGER VI FOR AT DIT GULV FÅR DEN RIGTIGE BEHANDLING

Vi tilbyder gulvafslibning af alle træsorter samt alle former for behandling (lud, lak, olie, hvidpigmentering) samt vedligeholdelse af gulve.
Vi tager os af alt inden for boliger, kontorer, sportshaller, skoler, trapper, institutioner, centrer m.m.