Gulvafslibning Holbæk

Trænger gulvene i din bolig til at blive slebet ned? Eller mangler du en gulvmand, der også henvender sig til erhvervskunder?

Hos Primo Gulve & Ejendomsservice hjælper vi dagligt både boligejere og erhvervsdrivende med at give deres gulve en kærlig hånd. Vi tilbyder gulvafslibning i Holbæk og på den resterende del af Sjælland, men vi kan også meget mere end det. Ønsker du at få dine gulve lakeret eller oliebehandlet, er vi også mand for at klare den opgave, og vi hjælper dig gerne med at behandle eller vedligeholde dine gulve. Kontakt os allerede i dag for et tilbud på gulvafslibning i Holbæk.

Din gulvmand - din ekspert i gulve

Når det kommer til trægulve, er du kommet det helt rette sted hen. Vi har ikke alene en stor faglig viden om gulve, og hvordan de bedst bliver behandlet. Vi har også haft fingrene i alle typer af gulve og træsorter, og vi har set med vores egne øjne, hvordan vi bedst kommer frem til det bedste resultat. Vi er aldrig tilfredse med et gulv, før det tager sig bedst ud og også lever op til dine forventninger.

Vil du gerne have et tilbud på gulvafslibning i Holbæk?

Vi udarbejder altid gerne et tilbud til dig eller kommer ud at se på dine gulve. Ring til os på telefon 41 12 68 22  eller skriv til os på info@primogulve.dk, så vi kan lave en aftale. Du kan også få hjælp til gulvafslibning Køge.

HOS PRIMO GULVE SØRGER VI FOR AT DIT GULV FÅR DEN RIGTIGE BEHANDLING

Vi tilbyder gulvafslibning af alle træsorter samt alle former for behandling (lud, lak, olie, hvidpigmentering) samt vedligeholdelse af gulve.
Vi tager os af alt inden for boliger, kontorer, sportshaller, skoler, trapper, institutioner, centrer m.m.