Gulvafslibning Hillerød

Leder du efter den rigtige samarbejdspartner til gulvafslibning i Hillerød? Hos Primo Gulve & Ejendomsservice sliber vi dit gulv jævnt og pænt, så du ikke skal ud og investere dyrt i nyt. Vi tilbyder både løsninger til privat og erhverv og sørger for den komplette gulvbehandling.

Hvad består gulvafslibning i Hillerød af?

En gulvafslibning er mere end bare processen at slibe gulvet. Det består også af efterbehandlingen, som hos Primo Gulve & Ejendomsservice enten består af lud, lak, olie eller hvidpigmentering (eller en kombination af disse). Herefter kan vi også stå for vedligeholdelsen af dine trægulve. Gulvet høvles cirka 1 mm, inden efterbehandlingen begynder.

Privat eller erhverv?

Det gør ingen forskel for os. Vi har pakker til både privatboligen samt større erhvervslokaler, som trænger til en omgang afslibning. Udover private hjem og erhverv hjælper vi også skoler, institutioner, sportshaller og centre med at vedligeholde trægulve.

Fordelen ved at få foretaget en gulvafslibning i Hillerød er, at man sparer mange penge i forhold til en komplet renovation - og resultatet bliver mere eller mindre det samme, hvis man vælger samme gulvtype.

Kontakt os og få et tilbud på gulvafslibning i Hillerød

Det er ganske uforpligtende at få et tilbud - ring til os i dag på 41 12 68 22 og hør nærmere. Du kan også få hjælp til gulvafslibning Næstved.

HOS PRIMO GULVE SØRGER VI FOR AT DIT GULV FÅR DEN RIGTIGE BEHANDLING

Vi tilbyder gulvafslibning af alle træsorter samt alle former for behandling (lud, lak, olie, hvidpigmentering) samt vedligeholdelse af gulve.
Vi tager os af alt inden for boliger, kontorer, sportshaller, skoler, trapper, institutioner, centrer m.m.