Gulvafslibning Herlev

Søger du gulvafslibning i Herlev? Med Primo Gulve & Ejendomsservice som din partner får du sat dine gulve i stand, så de fremstår så gode som nye. Vi finder en løsning til dig, uanset om det er i privat- eller erhvervsøjemed.

Fordele ved gulvafslibning i Herlev

Er dit gulv blevet meget mørkere med årene? Søger du mere lys i hjemmets rum? Er der ridser, rifter eller mærker i gulvet, som forstyrrer dig, når du går rundt? Så er det tid til at gøre noget ved det. Og du får faktisk det samme ud af at slibe dit gulv som at anlægge nyt.

 

Vi sliber nemlig gulvet, så det får sin pæne lysere farve tilbage samt får en helt glat overflade. Herefter behandler vi gulvet med olie eller lak for at sikre, at det holder i mange år frem.

Et sikkert valg til både privat og erhverv

Vi hjælper dig hjemme i privatboligen, men vi påtager os også gerne større opgaver som skoler, kontorer, institutioner og centre. Hvad end din udfordring er, giver vi gerne et bud på en løsning.

Hør nærmere allerede i dag

Har du spørgsmål eller behov for et tilbud? Ring til os i dag på 41 12 68 22 og få et uforpligtende tilbud. Du kan også få hjælp til gulvafslibning Ballerup.

HOS PRIMO GULVE SØRGER VI FOR AT DIT GULV FÅR DEN RIGTIGE BEHANDLING

Vi tilbyder gulvafslibning af alle træsorter samt alle former for behandling (lud, lak, olie, hvidpigmentering) samt vedligeholdelse af gulve.
Vi tager os af alt inden for boliger, kontorer, sportshaller, skoler, trapper, institutioner, centrer m.m.