Gulvafslibning Helsingør

Vil du gerne have en god pris på gulvafslibning i Helsingør?

Hos Primo Gulve & Ejendomsservice er gulvafslibning og gulvbehandling et af vores specialer. Vi hjælper kunder i flere dele af landet, og er du på jagt efter en professionel gulvmand til at hjælpe dig med gulvafslibning nær Helsingør, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vores kunder består både af private husejere og erhvervskunder, der har et eller flere gulve, som trænger til at blive slebet ned eller modtage anden form for behandling.

Hvilke ydelser kan vi tilbyde dig?

  • Nedslibning af gulve

  • Ludbehandling, oliebehandling, lakering

  • Behandling af trægulve af alle træsorter

  • Vedligeholdelse og behandling af trægulve

Professionel gulvafslibning i Helsingør hos din gulvmand

Uanset hvor slidt eller trist dit trægulv ser ud, kan det gøre underværker at slibe det ned. Faktisk kan vi med den rette behandling få det til at se så godt som nyt ud. Hvordan vi bedst behandler dit gulv, afhænger ikke alene af træsorten og standen, men også de behandlinger, som gulvet tidligere har gennemgået. Vi kommer gerne ud til dig og tager et kig på dit gulv, så vi kan rådgive dig om den bedste gulvbehandling.

Kontakt os allerede i dag

Vi hører gerne fra dig, hvis du gerne vil have et tilbud på gulvafslibning i Helsingør. Du kan fange os på telefon 41 12 68 22 eller skrive til os på info@primogulve.dk. Du kan også få hjælp til gulvafslibning Kalundborg.

HOS PRIMO GULVE SØRGER VI FOR AT DIT GULV FÅR DEN RIGTIGE BEHANDLING

Vi tilbyder gulvafslibning af alle træsorter samt alle former for behandling (lud, lak, olie, hvidpigmentering) samt vedligeholdelse af gulve.
Vi tager os af alt inden for boliger, kontorer, sportshaller, skoler, trapper, institutioner, centrer m.m.