Gulvafslibning Frederiksberg

Leder du efter en ny gulvløsning i det indre København? En gulvafslibning på Frederiksberg kan gøre helt det samme for dig som et nyt gulv - og så sparer du en masse penge. Hos Primo Gulve & Ejendomsservice ved vi, hvordan dit gulv skal behandles, så det fremstår så godt som nyt.

Hvad vi kan tilbyde

  • Afslibning af alle træsorter

  • Komplet efterbehandling, inklusiv lakering

  • Råd og hjælp til vedligehold

  • Tilbud til både privat og erhverv samt institutioner

  • Andre ydelser ift. gulv

 

Mange gulve mister med årene gløden og den lyse farve, men en gulvafslibning på Frederiksberg kan gendanne den lyse farve og få gulvet til at fremstå som nyt. Vi vurderer situationen hos dig og vurderer, hvad den bedste løsning er i dit tilfælde.

Løsninger til alle

Du kan få foretaget gulvafslibning på Frederiksberg, uanset om du henvender dig som privat eller erhverv. Intet projekt er for stort eller for småt for os, og vi finder i samarbejde med dig den bedste løsning ud fra dit trægulv og dine drømme.

Få tilbud på gulvafslibning på Frederiksberg

Det er ganske gratis at finde ud af, hvad det koster at få slebet gulv hos dig eller dine kontorer i Frederiksberg. Ring i dag på 41 12 68 22 og få et uforpligtende tilbud. Du kan også få hjælp til gulvafslibning Roskilde.

HOS PRIMO GULVE SØRGER VI FOR AT DIT GULV FÅR DEN RIGTIGE BEHANDLING

Vi tilbyder gulvafslibning af alle træsorter samt alle former for behandling (lud, lak, olie, hvidpigmentering) samt vedligeholdelse af gulve.
Vi tager os af alt inden for boliger, kontorer, sportshaller, skoler, trapper, institutioner, centrer m.m.