Gulvafslibning Ballerup

Med gulvafslibning i Ballerup via Primo Gulve & Ejendomsservice har du mulighed for at få dine gulvbrædder i topform igen. Mange ældre trægulve mørknes med tiden, men en gulvafslibning kan få dem til at skinne som nye igen. Vi klarer opgaver for både private og erhverv og håndterer alle trætyper.

Hvad er processen?

Først og fremmest afklarer vi, hvad der skal slibes. Herefter kommer vi med forslag til, hvordan vi bedst efterbehandler træet, så det holder i længden. Som afsluttende led kan vi også stå for vedligeholdelse af træet til erhverv, og vi kan rådgive omkring, hvordan man som privatperson bedst holder træet.

Gulvafslibning i Ballerup for både privat og erhverv

Uanset om du er privatperson, erhverv eller institution, kan du nyde godt af vores professionelle service. Ingen opgave er for stor eller for lille. Vi hjælper kontorer, sportshaller, skoler og centre med at holde deres brædder i stand.

Få et tilbud i dag

Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud på gulvafslibning i Ballerup – så hvad koster det dig egentlig at ringe? Hør om dine muligheder på 41 12 68 22. Du kan også få hjælp til gulvafslibning Herlev.

HOS PRIMO GULVE SØRGER VI FOR AT DIT GULV FÅR DEN RIGTIGE BEHANDLING

Vi tilbyder gulvafslibning af alle træsorter samt alle former for behandling (lud, lak, olie, hvidpigmentering) samt vedligeholdelse af gulve.
Vi tager os af alt inden for boliger, kontorer, sportshaller, skoler, trapper, institutioner, centrer m.m.