Gulvafslibning Amager

Trænger din bolig til nyt liv, eller er det tid til en gulvopgradering på arbejdspladsen? Hos Primo Gulve & Ejendomsservice står vi gerne for at give dit trægulv en behandling, så det fremstår så godt som nyt. Med en gulvafslibning på Amager kommer vi det mørke gulv til livs og bringer nyt lys over sagen.

Hvad kan vi hjælpe med?

  • Gulvafslibning af alle træsorter

  • Forskellige efterbehandlinger

  • Andre typer vedligehold

Vi er eksperter i gulve, og vi kommer gerne med vores bud på, hvad den bedste løsning er for dig i dit tilfælde - hvad end det er hjemme i privatboligen eller på store kontorarealer. En gulvafslibning består nemlig ikke bare af selve slibningen - der skal for- og efterbehandles, så resultatet bliver helt i top. Hør en ekspert an, inden du begiver dig ud i gulvafslibning på Amager.

Til både privatbolig og kontormiljø

Vi er fleksible og tilbyder gulvafslibning på Amager som både engangsydelse derhjemme samt som erhvervsaftale til mere omstændige projekter. Og bare rolig: Du skal nok få en god pris, uanset hvilken løsning du vælger. Vi har forskellige pakker baseret på netop din situation.

Hør nærmere om gulvafslibning på Amager

Nysgerrig? Kontakt os i dag på 41 12 68 22 og få et indblik i, hvordan vi kan få dit gulv til at skinne igen. Du kan også få hjælp til gulvafslibning København.

 

HOS PRIMO GULVE SØRGER VI FOR AT DIT GULV FÅR DEN RIGTIGE BEHANDLING

Vi tilbyder gulvafslibning af alle træsorter samt alle former for behandling (lud, lak, olie, hvidpigmentering) samt vedligeholdelse af gulve.
Vi tager os af alt inden for boliger, kontorer, sportshaller, skoler, trapper, institutioner, centrer m.m.