Lakering

Ingen anden overfladebehandling giver en så stærk beskyttelse mod snavs og slid som lak. Et lakeret gulv er også lettere at håndtere. Regelmæssig støvsugning og gulvvask er nok fra tid til anden for at holde gulvet i god stand i mange år frem.

Hvilken laktype skal jeg vælge?

Naturlak
Hvis du ønsker at dine gulve skal bevare det naturlige look og fremhæve træet struktur, så anbefaler vi at du vælger naturlak. Lakken er klar og gennemsigtig og det efterlader gulvet i dens naturlige farve og giver samtidig en hård og slidstærk overflade.

 

2-komponent lak (Meget slidstærk)
Hvad er forskellen mellem 1-komponent lak (den almindelige) og 2-komponent lak?

Den 1-komponente lak bruges til almindelige boliger og er en god og stærk miljøvenlig lak. Den er stærk nok til boliger med almindeligt slidtage til hverdag. 

Den 2-komponente lak anbefaler vi til steder med dyr, og meget trafik med fodtøj på. Dette kan f.eks. være kontorarealer, store villaer hvor der ofte er selskaber, butikker og sportshaller m.m. Dette er en lak man blander med en hærder for at gøre den ekstra slidstærk i overfladen og holdbar i længere tid. 

Alle vores lak findes med forskellige finish. F.eks. Ultra mat, Mat, Blank m.m. De er alle vandbaserede og miljøvenlige og duftsvage. Ønsker du økologisk lak er dette også en behandling vi tilbyder. 

 

Primogulve tilbyder også:

HOS PRIMO GULVE SØRGER VI FOR AT DIT GULV FÅR DEN RIGTIGE BEHANDLING

Vi tilbyder gulvafslibning af alle træsorter samt alle former for behandling (lud, lak, olie, hvidpigmentering) samt vedligeholdelse af gulve.
Vi tager os af alt inden for boliger, kontorer, sportshaller, skoler, trapper, institutioner, centrer m.m.